Antrenör Vize Semineri Duyurusu
Türkiye Yelken Federasyonu 2022 Faaliyet Programı’nda yer alan Antrenör Vize Semineri aşağıda belirtilen program ve tarihlerde Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.
Kurs Tarihi : 10 Ekim 2022
Seminer Konusu : 1. Hedef Belirleme
- Sağlık ; Örneklerle İlk Yardım
- Sporda Öz Liderlik
Oturum Saatleri : 19:00- 22:00 saatleri arasında
Eğitim Yöneticisi: Prof. Dr. Elif Yaprak Gülcan
Eğitimciler : 1. Mustafa Engür 19.00-19:50
- Dr. Ayşen Akın 20:00-20:50
- Doç. Osman Mutlu 21:00-21:50
Başvuru Tarihi : 05 – 09 Ekim 2022
Antrenör Vize Semineri Zoom Bilgileri 10.10.2022 tarihinde gün içerisinde başvuru yaptığınız mail adresinize göndelilecektir.
2022 yılı Antrenör Vize Semineri ücreti tüm kademeler için 500,00 TL. olup katılımcıların ödemelerini, E-Devlet üzerinden Spor Bilgi Sistemine başvuru yaptıktan sonra e-posta adreslerine gönderilen referans numarası ile TEB Türk Ekonomi Bankası’na yapmaları gerekmektedir. IBAN numarasına yatırılan ödemeler e-devlet sistemi üzerinden görünmeyeceği için KESİNLİKLE KABUL EDİLMEYECEKTİR. Ödemeler yalnızca REFERANS NUMARASI ile yapılmalıdır.
İnternet Bankacılığı Ödeme:
- Ödemeler
- Fatura Ödemeleri
- Fatura/Abone no ile ödeme
- Kurum arama bölümü /Spor Federasyonları ödemeleri
(Bu sıralama bankalar özelinde değişebileceği için, böyle bir durumda, bankanızla temasa geçmelisiniz.)
Başvuru için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir:
E-Devlet Kapısı / Arama kısmına Spor Bilgi Sistemi yazılarak / Uygulamaya Git / Spor Elemanı / Seminer Başvuru
Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri bünyesinde kadrolu, sözleşmeli ve daimi işçi statüsünde yelken antrenörü olarak istihdam edilen antrenörler 2022 yılı antrenör vizesi için ücret ödemeyeceklerdir.
Başvuru için gerekli evrakları Yelken Bilgi Sistemi’ne yükleyebilmek için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir:
- Yelken Bilgi Sistemine Giriş (Kullanıcı Tipi: Antrenör/Eğitmen, Kullanıcı Adı: Eposta adresi, Parola: T.C. Kimlik numarası)
- Faaliyetler >Görev/Eğitim Başvuru>Yeni Başvuru
- Açılan form doldurulup, evraklar yüklenmelidir.(Hes kodu alanı ‘XXXXX’ olarak doldurulmalıdır)
- Faaliyet seçilmeli.(Arama kısmına antrenör yazıldığında çıkan faaliyetin tarihi kontrol edilip, seçilmeli)
- Kaydet butonuna basılmaldıktan sonra, dosya ekle butonuna tıklayarak, evraklar yüklenmelidir. (Yükelenecek dosya isimleri evrakların türüne ugun olarak adalandırılmalı.)
- Kaydet butonuna basılmalı.
Antrenör Vize Semineri Başvurusunda Gereken Evraklar
- 2022 yılı antrenör vize başvuru formu (İndir)
- Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde kadrolu ve sözleşmeli Antrenör olarak çalışanların kurum kimlik kartı ile GSB bünyesinde daimi işçi statüsünde çalışanların yelken antrenörü olarak çalıştıklarına dair yazı.
- Son üç yıl içinde sporda ceza almadığına dair yazı (E-Devletten Alınacak)
- Adli sicil belgesi (E-Devletten Resmi Kurum Seçeneği Seçilerek Alınacak)
Bilgilerinize sunarız.
Eğitim Kurulu
Alıntı Türkiye Yelken Federasyonu