spot_img
Ana SayfaGenel Kategori1. Ayak Funboard Slalom Yarışları Tamamlandı

1. Ayak Funboard Slalom Yarışları Tamamlandı

 1. Ayak Funboard Slalom Yarışları Tamamlandı

Türkiye Yelken Federasyonu Olimpik Kamp Merkezi’nde, 69 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen TYF Yelken Ligi 1. Ayak Federasyon Kupası Funboard Slalom yarışları, bugün yapılan ödül töreni ile sona erdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene; TYF Başkanı Özlem Akdurak, TYF milli takım antrenörleri, sporcular, kulüp temsilcileri, antrenörler ve yelken severler katılım gösterdi.

13 Küçük Kızlar sınıfında birinciliği Selin Diaz (Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü), ikinciliği Mihrimay Baysın (Aktif Rüzgar Sörfü ve Doğa Sporları Kulübü), üçüncülüğü ise Derin Özkertan (Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü) elde etti.

U13 Küçük Erkekler sınıfında birinciliği Alp Ege Erden (Akademi Rüzgâr Sörfü ve Yelken İhtisas Kulübü), ikinciliği Oğuz Kağan Ertuğrul (Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü), üçüncülüğü ise Furkan Budin (MYGA Alaçatı Rüzgar Sörfü ve Uçurtma Sörfü) elde etti.

U15 Junior Kızlar sınıfında birinciliği Beren Ülkümen (Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü), ikinciliği İdil Kumral (Akademi Rüzgâr Sörfü ve Yelken İhtisas Kulübü), üçüncülüğü ise Lara Erden (Akademi Rüzgâr Sörfü ve Yelken İhtisas Kulübü) elde etti.

U15 Junior Erkekler sınıfında birinciliği Berkay Aydoğanoğlu (MYGA Alaçatı Rüzgar Sörfü ve Uçurtma Sörfü), ikinciliği Demirhan Turhan (Aktif Rüzgar Sörfü ve Doğa Sporları Kulübü), üçüncülüğü ise Uçay Özgöz (MYGA Alaçatı Rüzgar Sörfü ve Uçurtma Sörfü) elde etti.

U17 Kızlar sınıfında birinciliği İrem Metin (Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü), ikinciliği İlya Paksoylu (Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü), üçüncülüğü ise Mayda Kolburan (MYGA Alaçatı Rüzgar Sörfü ve Uçurtma Sörfü) elde etti.

U17 Erkekler sınıfında birinciliği Yaman Özkayağan (MYGA Alaçatı Rüzgar Sörfü ve Uçurtma Sörfü), ikinciliği Sarp Mutuel (Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü), üçüncülüğü ise Bora Şentürk (Aktif Rüzgar Sörfü ve Doğa Sporları Kulübü) elde etti.

Alıntı TYF

 

Önceki  Haber

Son Eklenenler
- Reklam -

Yazarlar

Ates Akdoğan
26 HABERLER
Deniz ve Tekne
29 HABERLER
Deniz ve Yemek
53 HABERLER
Dokunuşlar
19 HABERLER
Enstantene
8 HABERLER
Gelenler
97 HABERLER
Hakan Oflazer
14 HABERLER
Halilç
166 HABERLER
Her Telden
221 HABERLER
Metin B
30 HABERLER
Omer Bumedian
16 HABERLER
Oya Çetin
7 HABERLER
Oya Çetin
12 HABERLER
Selman Dündar
7 HABERLER
Tekne Modelleri
26 HABERLER
Vizörümden
7 HABERLER
Yelkenci .org
1441 HABERLER
- Reklam -

Çok Okunanlar