spot_img
Ana SayfaGüncel HaberlerHalikarnas 100. Yıl Kupası Sona Erdi

Halikarnas 100. Yıl Kupası Sona Erdi

Halikarnas 100. Yıl Kupası Sona Erdi

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışlarının ilk etabı olan Halikarnas 100. Yıl Kupası Yat Yarışları, Bodrum Kalesi’nde gerçekleşen ödül töreni ile sona erdi.

İAYYK İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen ödül törenine Federasyonumuzu temsilen Başkan Özlem Akdurak, Asbaşkan Hakan Yenigün, İcra ve Teknik Kurul Üyesi Tolga Yağlı ve Muğla Yelken İl Temsilcisi Serdar Kayhan katılım gösterdiler.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fecir Alptekin, Muğla Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral İbrahim Kurtuluş Sevinç, Sahil Güvenlik Ege Grup Komutanı Binbaşı Akın Coşkunlar, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Toprak ile sponsor firmanın katılım gösterdiği ödül töreninde yarışlarda derece elde eden takımlara kupaları takdim edildi.

250 deniz milinden oluşan parkurun Bodrum-Marmaris-Bodrum rotasında ve toplamda 45 takımda yer alan 450’den fazla sporcunun mücadele ettiği yarışlarda, IRC 0 Sınıfında Taranov Maxim yönetimindeki Magic Twelve Team birinci, Serhat Altay yönetimindeki Arkas ikinci ve Petr Kochnev yönetimindeki Sail Experts üçüncü oldu.

IRC 1 Sınıfında Timofey Zhbankov yönetimindeki Rossko Racer birinci, Aliaksandr Racheuski yönetimindeki Pavetra ikinci ve Barış Koncagül yönetimindeki Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı üçüncü oldu.

IRC 2 Sınıfında Rytov Igor yönetimindeki Bogatyr birinci, Onur Bilgen yönetimindeki Mediamarkt Yelken Takımı ikinci ve Halil Arıkan yönetimindeki Baymineral-Heysail Race Team üçüncü oldu.

IRC 3 Sınıfında Viktor Zakharov yönetimindeki Space Jockey birinci, Ali Öztürk yönetimindeki Ada Sailing Team ikinci ve Evren Koncagül yönetimindeki KMH Rigging üçüncü oldu.

IRC 4 Sınıfında Kaan Parlas yönetimindeki CYGNUS birinci, Hasan Çıplak yönetimindeki M2 – Olive Farm Datça ikinci ve Uğur Esen yönetimindeki Sail Fast Racing Team üçüncü oldu.

Gezgin A Sınıfında ödülün sahibi Semih Pekyörür yönetimindeki Haliç Su Sporları Kulübü, Gezgin B Sınıfında ödülün sahibi Hasan Basri Aslan yönetimindeki Blue Dreams ve Gezgin C Sınıfında ödülün sahibi Urcun Canel yönetimindeki DHL AsOne oldu.

Alınrı TYF

 

Önceki Haber

Son Eklenenler
- Reklam -

Yazarlar

Ates Akdoğan
26 HABERLER
Deniz ve Tekne
25 HABERLER
Deniz ve Yemek
48 HABERLER
Dokunuşlar
18 HABERLER
Enstantene
8 HABERLER
Gelenler
87 HABERLER
Hakan Oflazer
14 HABERLER
Halilç
166 HABERLER
Her Telden
206 HABERLER
Metin B
30 HABERLER
Omer Bumedian
16 HABERLER
Oya Çetin
7 HABERLER
Oya Çetin
12 HABERLER
Selman Dündar
7 HABERLER
Tekne Modelleri
16 HABERLER
Vizörümden
7 HABERLER
Yelkenci .org
1233 HABERLER
- Reklam -

Çok Okunanlar