spot_img
Ana SayfaGüncel HaberlerWarm-Up Regatta’nın Şampiyonu İsveç Ekibi Oldu.

Warm-Up Regatta’nın Şampiyonu İsveç Ekibi Oldu.

Warm-Up Regatta’nın Şampiyonu İsveç Ekibi Oldu.

Geçtiğimiz iki güne göre daha sakin bir havayla karşılaşan yelkenciler, hazırlıklarını tamamlayıp saat 11:30’da suya açıldılar. Rüzgar hızının artmasıyla start 13:00’da verildi. 15-20 Knots havada yarışan yelkenciler şampiyonayı en iyi sırada tamamlamak için birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler. 

Geçtiğimiz iki gün boyunca liderlik sıralamasında yer alan İsveç Takımı’ndan Anton Dahlberg/Lovisa Karlsson, bu günü de lider tamamlayıp Warm-Up Regatta’nın kazananı oldu. İsveç Takımı’nı takibini ilk günden beri sürdüren İspanyol Ekibi’nden Silvia Mas/Nicolas Rodriguez ikinci olurken, Japonya Takımı’ndan Daichi Takayama/Fuyuka Morita ikilisi yarışı üçüncü tamamladılar. Yarışmalar sonrası gerçekleştirilen ödül töreninde kazanan ülkelere ödülleri Türkiye Yelken Federasyonu İcra Kurulu ve Teknik Kurul Üyesi Tolga Yağlı tarafından verildi.

Milli Takımımızdan Deniz Çınar – Simay Aslan ikilisi Warm-Up Regatta’yı 5. sırada, Efe Tulçalı – Defne Danişmend ikilisi ise 24. sırada tamamladılar.

470 Avrupa Şampiyonası öncesinde tecrübe kazanan denizciler, artık 470 Avrupa Şampiyonası’na hazırlar. Şampiyona resmi olarak 11 Eylül, Pazar günü saat 18:00’da gerçekleştirilecek açılış töreni ile Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’nün Çeşme Yıldızburnu’ndaki yelken tesislerinde başlayacak.

warm-up regata
warm-up regata

 

Alıntı TYF

Son Eklenenler
- Reklam -

Yazarlar

Ates Akdoğan
26 HABERLER
Deniz ve Tekne
25 HABERLER
Deniz ve Yemek
48 HABERLER
Dokunuşlar
18 HABERLER
Enstantene
8 HABERLER
Gelenler
87 HABERLER
Hakan Oflazer
14 HABERLER
Halilç
166 HABERLER
Her Telden
206 HABERLER
Metin B
30 HABERLER
Omer Bumedian
16 HABERLER
Oya Çetin
7 HABERLER
Oya Çetin
12 HABERLER
Selman Dündar
7 HABERLER
Tekne Modelleri
16 HABERLER
Vizörümden
7 HABERLER
Yelkenci .org
1231 HABERLER
- Reklam -

Çok Okunanlar