spot_img
Ana SayfaHaberlerMilli Sporcu Dünya 2022 Şampiyonluğuna Hazırlanıyor

Milli Sporcu Dünya 2022 Şampiyonluğuna Hazırlanıyor

Milli Sporcu Dünya 2022 Şampiyonluğuna Hazırlanıyor; Ebeveynlerinin rehberliğinde genç, kendi ülkesinde olduğu kadar yurtdışında da yelkencilikte birçok başarıya imza attı. Kutsanmış Güneş Kurnaz (14), Türkiye için planlanan Dünya Optimist Kupası‘nda birinci olmayı umuyor.

Milli Sporcu Dünya 2022 Şampiyonluğuna Hazırlanıyor

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü milli sporcusu Kurnaz, 27-7 Haziran tarihleri ​​arasında Muğla’da gerçekleştirilecek olan dünya şampiyonasında iyimserler klasmanında Türkiye’yi temsil edecek.

Milli Sporcu Dünya 2022 Şampiyonluğuna Hazırlanıyor
Milli Sporcu Dünya 2022 Şampiyonluğuna Hazırlanıyor

Kurnaz, Dünya Şampiyonalarında madalya kazanma hedefine ulaşmak için okyanusta antrenman yapmaya devam ediyor.

Milli sporcu, AA muhabirine yazdığı mektupta finalde podyuma çıkmak istediğini söyledi.

Kurnaz, emeğinin karşılığını da almak istediğini söyledi:

“Geçen yıl Asya Şampiyonası’nda takımımızla şampiyonduk. Şimdi önümüzde yeni bir şampiyonluk var. Japonya’da da finalleri kazanmak için hedefler koyduk. Milli takımımıza olduğu kadar kulübüme de çok bağlıydım. Milli takımın bir parçası olmak ve mükemmel dereceler almak benim için bir zevkti. “Şampiyonluk için sık sık denizde 8 saat geçirdim. Ulusun bayrağını dalgalandırmak ve şampiyonada resmi bir İstiklal Marşı’nın söylendiğini duymak istiyorum.”

“Şampiyonluğa en iyi şekilde hazırlandık”

Tekirdağ Uzman Kulüp Antrenörü Berk Uzel, sporcusunun müsabakadan güzel bir puanla döneceğini ve Türkiye’yi ve Tekirdağ’ı gururlandıracağını belirtti.

Uzel, Dünya Şampiyonalarının zorlu geçeceğini belirterek, şunları kaydetti:

“Kurnaz, gelecek yıl Türkiye’de yapılacak olan dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek. Holly için büyük umutlar var çünkü bir yıl önce Asya şampiyonasında yer aldı. Oradaki takım yarışmasında Asya takımları şampiyonluğunu evlerine götürdüler. Kıta Şampiyonası’nı kazandıktan sonra artık uluslararası bir şampiyonaya odaklanıyoruz. Şu an itibariyle de çok çalışmaya devam ediyor.”

“Etkinliğe en üst düzeyde hazırlıkla hazırlanıyordu. Hepimiz yarışı dört gözle bekliyoruz. Çok heyecanlıyız. Şampiyonluk yarışında bayrağımızı yükseltmek ve güzel sonuçlarla geri dönmek istiyoruz.”

Son Eklenenler
- Reklam -

Yazarlar

Ates Akdoğan
26 HABERLER
Deniz ve Tekne
25 HABERLER
Deniz ve Yemek
48 HABERLER
Dokunuşlar
18 HABERLER
Enstantene
8 HABERLER
Gelenler
87 HABERLER
Hakan Oflazer
14 HABERLER
Halilç
166 HABERLER
Her Telden
206 HABERLER
Metin B
30 HABERLER
Omer Bumedian
16 HABERLER
Oya Çetin
7 HABERLER
Oya Çetin
12 HABERLER
Selman Dündar
7 HABERLER
Tekne Modelleri
16 HABERLER
Vizörümden
7 HABERLER
Yelkenci .org
1233 HABERLER
- Reklam -

Çok Okunanlar